2.12.2020 15:50
ToPoLa

ToPoLan kuukausitiedote/Joulukuu 2020

Hyvää joulukuun toista!
 

Joulukuun kuukausitiedotteen aiheet:

  1. Seuran päivittyvät koronaohjeet
  2. ToPoLan joulukalenterin ensimmäiset luukut ovat nyt auenneet
  3. Tue vähävaraisten lasten korisharrastusta ostamalla joulukuusi ToPoLan kautta
  4. ToPoLan joululomaleiri on peruttu huonontuneen koronatilanteen vuoksi
     

Seuran päivittyvät koronaohjeet

Koronatilanteen huonontuessa olemme joutuneet tekemään toimintaamme merkittäviä muutoksia, tarkemmat muutokset ja rajoitukset löytyvät seuran nettisivuilta: https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/.

Isoimpana muutoksena on siis se, että ToPoLan joukkueiden kaikki ottelu- ja harjoitustoiminta sisätiloissa keskeytetään kaikilta joukkueilta la 28.11 - su 20.12.2020. Juniorijoukkueiden (alle 20-v) ohjattuun ryhmäulkoharjoitteluun ja omatoimiharjoitteluun on jaettu ohjeet valmentajille. Kukin valmentaja ohjeistaa omaa ryhmäänsä. Aikuisjoukkueet (yli 20-v) eivät harjoittele ryhmässä myöskään ulkona la 28.11- su 20.12. välisenä aikana.

Ulko- ja omatoimiharjoittelussa noudatetaan seuraavia ohjeita:

  1. Kipeänä ei tulla harjoituksiin.
  2. Turvavälit (2 metriä) oman joukkueen kesken sekä muihin ryhmiin säilytetään koko harjoituksen ajan. Pari- tai joukkueharjoitteita ei siis tehdä, jos ne vaativat lähikontaktia tai samaan välineeseen koskemista.
  3. Käsihygieniasta huolehditaan. Jokaisella pelaajalla tulisi olla mukana oma käsidesi. Joukkue voi myös huolehtia käsien desinfioinnista yhdessä. Hanskojen käyttö on suositeltavaa.
  4. Yhteisiin harjoituksiin osallistuneista on edelleen pidettävä kirjaa MyClubin kautta. Valmentajille tulee siis jokaisen tapahtuman kohdalla olla tiedossa, ketä siihen on osallistunut.
  5. Ulkoharjoittelu toteutetaan vain oman joukkueen kesken. Joukkueita ei sekoiteta eikä treeneihin osallistu ulkopuolisia.
     

ToPoLan joulukalenterin ensimmäiset luukut ovat nyt auenneet

Tänä vuonna ToPoLan joulukalenterin teemana on Joulutervehdyksiä ToPoLalta. Hyvän mielen joulukalenterin luukut aukeavat päivittäin somekanavissamme:

Instagram: topola_basket
Facebook: ToPoLaBasket
YouTube: ToPoLa

Ota kanavat seurantaan ja jaa hyvää joulumieltä somessa!🎅🏼
 

Tue vähävaraisten lasten korisharrastusta ostamalla joulukuusi ToPoLan kautta

Vielä tämä viikko aikaa tilata ToPoLa-joulukuusia, joiden myynnistä saatu tuotto menee hyvään tarkoitukseen!🌲🌲🌲

♥️Myymämme joulukuuset ovat Luomu-kuusia Kaitilan tilalta Vihdistä.

♥️Kuusia voi tilata vielä su 6.12. asti laittamalla viestiä sähköpostiosoitteeseen anni.saisto@topola.fi tai ToPoLan verkkokaupan kautta.

♥️Kuuset noudetaan Lauttasaaren yhteiskoululta la 19.12. Halutessasi voit ostaa kuuselle myös kotiinkuljetuksen Laruun (10€) tai max. 10km päähän (20€).

♥️Kuusten myynnistä saatu tuotto menee Tom Hynnisen rahastoon, jonka kautta tuetaan vähävaraisia korisperheitä.

♥️Kuusia on saatavilla kaikissa koissa ja hinta riippuu kuusen koosta. Esimerkiksi 2.1-2.4 metrin Metsäkuusen hinta on 50€, ja samankokoisen Omorikan hinta on 60€.

Ilahduta poikkeusajan keskellä isovanhempia, sukulaisia, ystäviä tai läheisiä upealla joulukuusella! Tehdään yhdessä hyvää jouluna!
 

ToPoLan joululomaleiri on peruttu huonontuneen koronatilanteen vuoksi

Valitettavasti huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi olemme joutuneet peruuttamaan 28.12.-30.12. pidettäväksi suunnitellun joululomaleirin.

Seuraavan kerran päästään toivottavasti leireilemään LYK:llä talvilomalla 22.2.-24.2.2021!
 

Mukavaa joulun odotusta ja pysytään kaikki terveenä!

--
Ystävällisin terveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525