12.1.2021 15:09
ToPoLa

ToPoLan kuukausitiedote/Tammikuu 2021

Loistavaa alkanutta uutta vuotta kaikille!
 

Vuoden ensimmäisen kuukausitiedotteen aiheet:

  1. Koronarajoitukset
  2. Osallistu arvontaan rekisteröitymällä Mehiläisen Urheilunettiin
  3. Seuratuotteet tilattavissa su 17.1. asti
  4. Hae tukea harrastuskustannuksiin We Deliver -rahastosta
  5. Tule mukaan toimitsijaryhmään
  6. Talvilomalla leireillään jälleen LYK:llä
     

Koronarajoitukset

Uusien koronarajoitusten vaikutuksesta toimintaamme kerrottiin tiistaina 5.1. lähetetyissä tiedotteissa. Linkit tiedotteisiin sekä seuran päivittyvät koronaohjeet löytyvät nettisivuiltamme: https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/.
 

Osallistu arvontaan rekisteröitymällä Mehiläisen Urheilunettiin

ARVONTA

Osallistu ja voita ToPoLan sekä Seagullsin tuotepalkintoja Shawn Huffin nimikirjoituksella.

Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka ovat rekisteröityneet Urheilu Mehiläisen Urheilunettiin. Kasvata voittomahdollisuuksia ja rekisteröi koko perhe urheilunetin ToPoLa-jäseneksi. Arvontaan voi osallistua yli 15-vuotias ja sitä nuoremmat vanhempien luvan kanssa. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Rekisteröinti on helppoa ja nopeaa:
Kirjaudu Urheilunettiin tästä: https://service.mehilainen.fi/urheilunetti/
1. Valitse oma seurasi valikosta
2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta
3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta

Osallistumisaikaa on 10.2 asti ja arvonnan (12.2) voittajiin ToPoLa on henkilökohtaisesti yhteydessä. Arvonnassa ei ole muita osallisia. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista arvontaan osallistumisessa.

Rekisterin ainoana tavoitteena on kerätä seuran jäsenien asiointimäärä Mehiläisessä, ja samalla tukea seuraa yksityiskäyntien ostokertymän kautta. Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa sponsorointitukea takaisin seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityiskäyntien ostokertymästä, ainoastaan työterveyshuollon käynnit eivät kuulu bonuksen piiriin.
 

Seuratuotteet tilattavissa su 17.1. asti

Suuren suosion ennen joulua saavuttaneet uudet ToPoLan seuratuotteet ovat jälleen tilattavissa verkkokaupastamme.

Mukana on muutama uutuus-tuote, joissa kokoja vauvasta vaariin!

Kannattaa siis käydä selaamassa läpi liitteenä oleva katalogi.

Viimeistään sunnuntaina 17.1. tilatut tuotteet saapuvat Lauttasaareen ennen talviloman alkua.

Tunnustetaan seuran värejä alkavalla kevätkaudella!
 

Hae tukea harrastuskustannuksiin We Deliver -rahastosta

We Deliver -tukihaku on auki 4.1.-31.1.2021!

Rahastosta voi hakea tukea muun muassa kausimaksuihin, leireihin, koripallovarusteisiin sekä matkakuluihin.

Hakulomake ja lisätietoa aiheesta löytyy Koripalloliiton nettisivuilta: https://www.basket.fi/basket/korisperhe/we-deliver-rahasto/hae-tukea/ .
 

Tule mukaan toimitsijaryhmään

Haluatko ansaita rahaa toimimalla toimitsijana ToPoLan joukkueiden otteluissa? Vai tarvitsetko lapsesi tai oman joukkueesi otteluihin toimitsijoita?

Tule mukaan ToPoLan Toimitsijat ToPoLa 20-21 -Whatsapp-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/DO2sL5Q2xiiLkq0V05QrvT. Ryhmässä saa kysellä toimitsijoita sekä tarjota itseään toimitsijaksi matseihin.
 

Talvilomalla leireillään jälleen LYK:llä

Kaipaatko talvilomalle huippuhauskaa tekemistä yhdessä omien joukkuekavereiden kanssa? Tule mukaan ToPoLan ensimmäiselle talvilomaleirille! Luvassa on paljon korista, herkullista ruokaa, leiriläisten toiveiden mukaisia pelejä ja leikkejä, retki sekä tietysti yhdessäoloa parhaalla porukalla. Leiri pidetään ma 22.2.-ke 24.2. klo 9:00-15:00.

Leiri hinta on 125 € ja se sisältää herkullisen lounaan sekä välipalan LYK:n keittiön tarjoilemana, valmennuksen, salivuorot Uudella LYK:llä, leirituotteen sekä retken akrobatia- ja trampoliinipuisto Woltti Helsinkiin.

Epävarman koronavirustilanteen vuoksi leirimaksun eräpäivä on vasta kaksi viikkoa ennen leirin alkua (8.2.). Tätä ennen leirin voi perua ilman kuluja, ja tähän mennessä ilmoitamme, jos joudumme perumaan leirin. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kuin leiripäiviä jää lapselta väliin.

Jos emme pysty järjestämään leiriä ollenkaan, koko leirimaksu palautetaan. Leiri toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 30.

Ilmoittautuminen on auki ToPoLan MyClubissa sunnuntaihin 7.2. klo 21:00 asti: https://topola.myclub.fi/flow/events/2537758.

Leiritunnelmaa vuoden 2020 kesäleiriltä: https://youtu.be/NTEo9LYdVg0.

--
Ystävällisin terveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori ToPoLa
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525