26.2.2021 18:11
ToPoLa

ToPoLan toiminta maaliskuussa 2021

ToPoLan toiminta maaliskuussa 2021
 

Maanantaista 1.3. alkaen mukautamme toimintamme maaliskuun ajaksi viranomaisten uusien ohjeiden mukaiseksi.
 

2008 ja sitä myöhemmin syntyneet pelaajat

2008 ja sitä myöhemmin syntyneiden pelaajien joukkueet jatkavat kontaktittomassa sisäharjoittelussa. Valmentajat tiedottavat pelaajia maaliskuun treeniajoista. Sisäharjoittelussa muistetaan erityisesti hygieniaohjeet sekä pukuhuonejaot.
 

2007 ja sitä aiemmin syntyneet pelaajat

2007 ja sitä aiemmin syntyneiden pelaajien joukkueet siirtyvät etä- ja omatoimiharjoitteluun valmentajien ohjeiden mukaisesti.
 

Aikuispelaajat

ToPoLan aikuisjoukkueiden sisä- ja ulkoharjoittelu sekä ottelut on edelleen keskeytettynä. Aikuispelaajia laskutetaan vasta, kun toiminta saadaan jälleen käyntiin.
 

Kesto ja mahdolliset muutokset

Helsingin Liikuntatoimen mukaan rajoitukset ovat voimassa keskiviikkoon 31.3. asti. Syntymävuoteen perustuva ikärajatulkinta perustuu Etelä-Suomen Aluehallintoviraston tämän hetkiseen ohjeeseen. Selvitämme ohjeistusta 12-19-vuotiaiden kontaktittomasta ulkoryhmäharjoittelusta. Jos ohjeiden yksityiskohdat tai niiden tulkinta muuttuu, asiasta tiedotetaan joko seuran tiedotteella tai valmentajien kautta.
 

Lisätietoja

Seuran koronaohjeen ja linkkejä viranomaisten ohjeisiin on saatavilla osoitteessa https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/.
 

--
Ystävällisin terveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525