28.4.2021 16:01
ToPoLa

ToPoLan koronatiedote 28.4.2021

Moikka topolalaiset!
 

AVI julkaisi tänään keskiviikkona 28.4. päätöksen, jonka mukaan liikuntatilojen sulku päättyy 28.4. Helsingin kaupunki on jo aiemmin päättänyt, että jos AVI päättää liikuntatilojen sulun, koulujen salit avataan kaikille 2001-syntyneille ja sitä nuoremmille maanantaina 3.5. alkaen.

Alla tietoa siitä, mitä tämä tarkoittaa käytännössä:
 

2008 ja sitä myöhemmin syntyneet

Toiminta jatkuu kuten aiemmin. Toukokuun harjoitusvuorot lähetetään joukkueiden valmentajille, jotka välittävät ne pelaajille ja vanhemmille.

Koripalloliiton tekemän päätöksen mukaan eteläisen alueen joukkueet eivät pelaa virallisia otteluita enää tänä keväänä. Harjoitus- ja ystävyysotteluita voidaan järjestää vasta, kun rajoitukset sallivat ne.
 

2001-2007 -syntyneet

Lähikontaktiton sisäharjoittelu alkaa maanantaina 3.5. Toukokuun harjoitusvuorot lähetetään joukkueiden valmentajille, jotka välittävät ne pelaajille ja vanhemmille.

Koripalloliiton tekemän päätöksen mukaan eteläisen alueen joukkueet eivät pelaa virallisia otteluita enää tänä keväänä. Harjoitus- ja ystävyysotteluita voidaan järjestää vasta, kun rajoitukset sallivat ne.
 

2000 ja sitä aiemmin syntyneet

Kaikki toiminta on edelleen tauolla. Ilmoitamme heti, kun tilanteeseen tulee muutos.
 

Toiminnassa noudatetaan edelleen seuraavia ohjeita:

  1. Seuran tapahtumiin osallistutaan vain terveenä.
  2. Kaikki harjoituksen nouto- ja jättökohtaamiset tapahtuvat ulkona. Vain harjoitukseen osallistuvat saavat tulla sisälle LYK:lle, koskien myös salien välistä aulatilaa. Alle kouluikäisten kanssa voidaan tehdä eritysjärjestelyjä.
  3. Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikissa muissa tilanteissa paitsi urheilusuoritusten aikana.
  4. Joukkueet käyttävät vain heille osoitettuja pukuhuoneita.
  5. Jokaisen tapahtumiin osallistuvan henkilön tulee pestä/desinfioida kädet tapahtumapaikalle saavuttaessa ja sieltä lähdettäessä.
  6. Harjoitukset toteutetaan niin, että lähikontaktit voidaan välttää.
     

Seuran päivittyvät koronaohjeet löydät nettisivuiltamme: https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/.
 

--
Koristerveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525