22.6.2021 11:07
ToPoLa

ToPoLan kuukausitiedote/Heinäkuu 2021

Moikka ja hyvää juhannusviikkoa!
 

Heinäkuun kuukausitiedotteen aiheet:

  1. ToPoLan toimisto lomailee to 24.6. - su 25.7.
  2. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan elokuun leirille
  3. Kesäkuun kuukauden topolalainen: Anna Pugin
  4. Ilmoittautuminen ensi kauden START-ryhmään ja Treeniklubiin on nyt auki
  5. ToPoLan tärkeät linkit: https://linktr.ee/topolabasket
     

ToPoLan toimisto lomailee to 24.6. - su 25.7.

Toiminnanjohtaja Toni Taipale ja seurakoordinaattori Anni Saisto ovat kesälomalla to 24.6.-su 25.7. Jos sinulle tulee tällä välin kiireellistä asiaa, otathan yhteyttä Terhi Koski-Hämäläiseen: terhi.koski@kotikone.fi .
 

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan elokuun leirille

Puuttuuko lapseltasi tekemistä elokuun alussa ennen koulujen alkua? Haluaako lapsesi kokeilla korista tai kehittyä jo osaamissaan koristaidoissa?

Järjestämme ma 2.8.- pe 6.8. klo 9-15 kesäleirin 2014-2008 -syntyneille lapsille, aiempaa kokemusta koripallosta ei tarvita.

Tuttuun tapaan leirillä on luvassa paljon koristreenejä, leiriläisten toivomia pelejä ja leikkejä, herkullista ruokaa, aurinkoa, yhdessäoloa, retki, vierailijoita ja yllätys-ohjelmaa. Leiri on loistava tapa kokeilla korista ja kehittyä osaamissaan koristaidoissa lyhyessä ajassa.
 

Leirin hinta 220€, ja se sisältää valmennuksen, salivuokran, lounaan, välipalan, oheisohjelman ja leirituotteet.

Leiri-ilmoittautuminen on auki MyClubissa maanantaihin 21.6. klo 23.59 asti: https://topola.myclub.fi/flow/events/2794529 .

Leiri-ilmoittautumisen sekä jälki-ilmoittautumisen 21.6. jälkeen voi tehdä myös sähköpostilla Annille: anni.saisto@topola.fi.
 

Kesäkuun kuukauden topolalainen: Anna Pugin

Kesäkuun kuukauden topolalainen on valmentajamme Anna Pugin. Anna on valmentanut ToPoLassa juniorijoukkueita jo usean vuoden ajan. Hän on sekä joukkueidensa että koko koripalloyhteisön keskuudessa erittäin pidetty ja arvostettu. Ammattitaitoisen koripallovalmennuksen lisäksi Anna on itse pelannut korista, ollut paljon toimitsijatehtäviässä sekä toiminut vapaaehtoisena maajoukkueidemme tapahtumissa. Käy lukemassa Annan koriskuulumiset nettisivuiltamme: https://www.topola.fi/uutiset/kesakuun-kuukauden-topolalainen-ann/ .
 

Ilmoittautuminen ensi kauden START-ryhmään ja Treeniklubiin on nyt auki

ToPoLa START on korista aloitteleville tai vähän pelanneille aikuisille suunnattu treeniryhmä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://topola.myclub.fi/flow/events/3067538 .

ToPoLa Treeniklubissa treenataan viikottain monipuolisesti ja vaihtelevasti useiden ammatitaitoisten ohjaajien johdolla. Luvassa on muun muassa kehonpainoharjoittelua ja kehonhuoltoa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://topola.myclub.fi/flow/events/3067496 .
 

ToPoLan tärkeät linkit

Kaikki ToPoLan tärkeät linkit muun muassa sosiaalisen mediaan, seuran tapahtumiin, koronaan ja jäsenetuihin liittyen löydät seuraavan linkin kautta: https://linktr.ee/topolabasket .
 

Hyvää juhannusta ja kesää kaikille!

--
Kesäterveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori ToPoLa
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525