13.8.2021 15:39
ToPoLa

Etelä-Suomen AVI:n uusimpien päätösten vaikutus ToPoLan toimintaan

‍Moikka topolalaiset!
 

Osallistuimme Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan helsinkiläisille harrastus-, kulttuuri- ja tapahtumatoimijoille 13.8.2021 järjestämään infotilaisuuteen julkisuudessa paljon puhutuista harrastusrajoituksista. Tapahtumaan osallistui myös Etelä-Suomen AVI:n ylitarkastaja.

ToPoLan kaikkien joukkueiden harjoitustoiminta jatkuu kuten tälläkin hetkellä, myös 20.8.2021 jälkeen, samoilla koronaturvallisuusohjeilla ja tilojen kokoon suhteutetuilla ryhmillä kuten tähänkin mennessä. Harjoitusryhmiin tai salivuoroihin ei tule muutoksia, kuten ei myöskään harjoitusten sisältöohjeistuksiin.

Uutena asiana Helsingin kaupunki suosittelee harjoitusotteluista pidättäytymistä 20.8-12.9. välisellä ajalle, mutta otteluiden pelaamista ei ole kielletty. Ilman yleisöä pelattaviin otteluihin ei sovelleta osallistujamäärärajoja, koska ne eivät ole yleisötapahtumia. Pyydämme valmentajia kuitenkin harkitsemaan otteluiden tarvetta kaupungin suosituksen ollessa voimassa.

Tallink-turnaus tekee päätöksensä turnauksen toteutumisesta erikseen, huomioiden myös jatkuvien muutosten aiheuttamat operatiiviset ja taloudelliset riskit. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.

Kaikki seuran korona-ohjeet löydät nettisivuiltamme: https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/ .
 

Hyvää viikonloppua!

--
Ystävällisin terveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori ToPoLa
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525