12.10.2021 16:06
ToPoLa

ToPoLa kuukausitiedote/Lokakuu 2021

Mukavaa lokakuun kahdettatoista topolalaiset!

Lokakuun kuukausitiedotteen aiheet:

  1. Koronarajoitukset helpottuvat, lue päivitetyt korona-ohjeemme
  2. Tilaa seuratuotteet jouluksi su 24.10. mennessä
  3. Kassarin koriskenttä kuntoon OmaStadi hankkeella, äänestys on käynnissä 6.10.-28.10.
  4. Joulukuusimyynti alkaa ma 25.10., tuotot lahjoitetaan jälleen vähävaraisten perheiden harrastamisen tukemiseen
  5. Tule mukaan tilastoimaan ja toimitsemaan
  6. Et ole yksin, epäasialliseen käytökseen puututaan yhdessä
     

Koronarajoitukset helpottuvat, lue päivitetyt korona-ohjeemme

Koronarajoitukset ovat helpottuneet ja korona-ohjeemme on päivitetty syyskuun lopulla: https://www.topola.fi/seura/korona-ohjeet/ .

Yleisömäärää ei enää rajoiteta ja kasvomaskin käyttö perustuu jokaisen omaan harkintaan. Edelleenkään mihinkään tapahtumiin ei osallistuta sairaana. Muistetaan myös huolehtia käsihygieniasta sekä käyttää joukkueelle osoitettuja pukuhuoneita. Vakiovuorojen pukuhuonejako liitteenä.

Korona-ohjeet kokonaisuudessaan löytyvät yllä olevasta linkistä.
 

Tilaa seuratuotteet jouluksi su 24.10. mennessä

Seuratuotteet ovat jälleen myynnissä verkkokaupassamme: https://topola.myclub.fi/flow/shop/products .

Myynnissä on muun muassa aiempina vuosina loppuunmyytyjä ToPoLa-pipoja, monenlaisia huppareita ja verkkareita, laadukkaita palloja, t-paitoja, treenireppuja sekä kahta eripaksuista takkia syksyä ja talvea varten. Kaikki tuotteet ja kokotaulukot löydät katalogista, joka on liitteenä.

Nyt on loistava hetki tilata ToPoLa-tuotteita joululahjaksi. Muistathan tehdä tilauksesi viimeistään su 24.10. Tuotteet toimitetaan tilaajille joulukuun alussa. Seuraava seuratuotetilaus on tammi-helmikuussa.
 

Kassarin koriskenttä kuntoon OmaStadi hankkeella, äänestys on käynnissä 6.10.-28.10.

OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Helsinki käyttää 8,8 miljoonaa euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Ideoista kehitetään yhdessä ehdotuksia, joista kaupunkilaiset äänestävät ja kaupunki toteuttaa eniten ääniä saaneet ehdotukset.

Kassarin rannan ja koripallonkentän uudistaminen on yksi äänestyksessä mukana olevista ehdotuksista.

Äänestämällä ehdotusta 28.10. mennessä edesautat sitä, että koriskenttä sekä ranta-alue saadaan ensi kesäksi loistavaan kuntoon.

Äänestykseen pääset tästä: https://omastadi.hel.fi/processes/osbu-2020/f/185/vote .
 

Joulukuusimyynti alkaa ma 25.10., tuotot lahjoitetaan jälleen vähävaraisten perheiden harrastamisen tukemiseen

Myymme jälleen tänä vuonna Kaitilan tilan laadukkaita Luomu-kuusia kerätäksemme rahaa vähävaraisten harrastamisen tukemiseen.

Joulukuuset tulevat myyntiin MyClubin verkkokauppaan seuratuotetilauksen päätyttyä, maanantaina 25.10.

Myynnissä on kaikenmittaisia kuusia, lajikkeina metsäkuusi ja omorika. Valittavana on nouto LYK:ltä la 4.12. tai la 18.12. sekä toimitus kotiovelle la 18.12.

Lisätietoa löydät liitteenä olevasta esitteestä.

Hyvä joulumieli syntyy siitä, kun tukee vähävaraisten perheiden harrastamista, kotona on rakkaudella kasvatettu Luomu-kuusi Vihdistä ja kuusi on ajoissa paikallaan eikä siitä tarvitse ottaa joulustressiä.❤️
 

Tule mukaan toimitsemaan ja tilastoimaan

Korispeleissä toimitsijoilla on elintärkeä rooli, kun he huolehtivat tulostaulusta ja sähköisen pöytäkirjan käytöstä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan toimitsijaksi peleihin, ja ansaitsemaan sillä rahaa, liity tästä linkistä seuran toimitsijapörssiin: https://chat.whatsapp.com/DO2sL5Q2xiiLkq0V05QrvT . Toimitsijapörssiin saa liittyä myös, jos kaipaa peleihin toimitsijoita.

Toimitsijoiden lisäksi SM-peleihin tarvitaan kaksi tilastoijaa ja nyt etsimmekin ToPoLan tilastointijoukkoon innokkaita tilastoijia. Tilastointitaitoja ei tarvitse olla etukäteen, koska järjestämme aiheesta koulutuksia.

Seuramme juniorijoukkueiden SM-peleissä tilastoidaan FIBA LiveStats7 -ohjelmalla ja yhteen peliin tarvitaan aina kaksi tilastoijaa. Palkka on 25€/peli/henkilö.

Tilastoijien on mahdollista edetä jopa kansainväliselle tasolle asti: https://www.basket.fi/basket/uutiset/suomelle-lisaa-fiba-toimitsijoita/ .

Jos sinulla on yhtään kiinnostusta lähteä kouluttautumaan tilastoijaksi, niin laita Annille viestiä: anni.saisto@topola.fi tai 045 848 2525.
 

Et ole yksin, epäasialliseen käytökseen puututaan yhdessä

ToPoLassa kukaan ei jää yksin, vaan kaikki ongelmat ratkaistaan yhdessä. Jos joudut epäasiallisen käytöksen, häirinnän tai kiusaamisen kohteeksi, ota yhteyttä seuran epäasiallisen käytöksen yhteyshenkilöön, toiminnanjohtaja Toni Taipaleeseen. Toniin saa olla yhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa: toni.taipale@topola.fi ja 050 570 6055.

Myös Väestöliiton Et ole yksin -palvelu auttaa: https://etoleyksin.fi/ .

Palvelusta löytyy muun muassa aiheeseen liittyvä verkkokurssi, joka on kaikille avoin: https://www.etoleyksin.fi/verkkokoulutus/ . Kannustamme vahvasti kaikkia valmentajia, joukkueenjohtajia, vapaaehtoisia ja vanhempia osallistumaan tälle kurssille, jotta kukaan ei jää yksin.
 

--
Syysterveisin
Anni Saisto/Seurakoordinaattori ToPoLa
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525