3.12.2021 14:40
ToPoLa

TÄRKEÄ TIEDOTE: Koronapassi käyttöön kaikissa ToPoLan ottelutapahtumissa

Hei topolalainen!
 

Aluehallintoviraston 2.12. yleisötilaisuuksia koskevan päätöksen myötä ToPoLan kaikkien ikäluokkien kotiotteluissa tullaan tarkastamaan koronapassit lauantaista 4.12.2021 alkaen. Koronapassi tarkastetaan kaikilta ottelua seuraamaan saapuvilta yli 16-vuotiailta sekä toimitsijoilta. Toistaiseksi koronapassia ei tarkasteta ottelussa pelaavilta pelaajilta, valmentajilta eikä tuomareilta.

Lähtökohtaisesti ottelun järjestävä ToPoLan joukkue on vastuussa koronapassien tarkastamisesta omassa ottelussaan. Seuran toimisto lähettää pikimmiten toimenpideohjeet otteluista vastaaville joukkueenjohtajille.

Aluehallintoviraston päätöksen tulkitseminen ja jalkauttaminen on muilta osin vielä kesken. On selvää, että alle 16-vuotiailta koronapassia ei tulla vaatimaan missään yhteydessä, ei yleisönä ollessa, eikä tapahtuman osallistujana eikä järjestystehtävissä. Yli 16-vuotiaihin kohdistuvista mahdollisista muista koronapassivaatimuksista, esimerkiksi harjoituksiin tai peleihin osallistumisen osalta, odotamme vielä selvennystä.

Toivomme ymmärrystä seuran työntekijöille ja joukkueiden edustajille tässä tilanteessa. Päätöksiä ja ohjeistuksia tulee eri tahoilta lyhyillä varoitusajoilla ja valitettavan usein ilman soveltamisohjeita. Kiitämme kärsivällisyydestä ja avusta näiden päätösten toteutuksessa.
 

--
Ystävällisin terveisin

Toni Taipale/Toiminnanjohtaja
toni.taipale@topola.fi
050 570 6055

ja

Anni Saisto/Seurakoordinaattori
anni.saisto@topola.fi
045 848 2525