11.1.2022 19:37
ToPoLa

ToPoLan Koronatiedote 11.1.2022

Hei topolalainen,
 

Pääkaupunkiseudun kunnat ovat eilen muuttaneet tartunnanjäljityksen, eristyksen sekä karanteeniin asettamisen käytäntöjä. Tämän pohjalta olemme päivittäneet ToPoLan korona-ohjetta: https://www.topola.fi/seurainfo/korona-ohjeet/.

Koronatartunnoista ei tarvitse enää erikseen ilmoittaa seuran toimistolle. Valmentajalle ja joukkueenjohtajalle koronatartunnasta johtuvasta poissaoloista ilmoitetaan samalla tavalla kuin muistakin poissaoloista. Muut tartuntatapausten toimintaohjeet tulevat viranomaisilta. Hyvän yhteenveto ohjeista löytyy esim. alla olevan tiedotteen kohdasta ‘Päivitetty toimintaohje’.
https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/pks-seudun-koronaryhma-linjasi-lasten-ja-nuorten-ohjatun-harrastustoiminnan-etatyon-ja-maskinkayttosuosituksen-jatkumisesta

Seuran tapahtumiin tulee jatkossakin osallistua vain terveenä.
 

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi samassa yhteydessä ehdottavansa aluehallintovirastolle (AVI) päätöstä, jonka pohjalta ToPoLan aikuisjoukkueiden ja Lapsi-vanhempi kerhon tauko jatkuisi 31.1. asti. Ryhmä on käsitellyt annetut kansallisesta suositukset ja suosittaa aluehallintovirastolle, että lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi pääkaupunkiseudulla jatkua vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien osalta. Tiedotamme mikäli AVI päätyy tekemään vastakkaisen päätöksen; muussa tapauksessa toimimme tämän pohjalta.
 

Koska koronatilanne on edelleen epävarma, ToPoLan hallitus on päättänyt, että kevätkausi laskutetaan kolmessa osassa, kuten tehtiin myös viime keväänä. Tällä tavalla taataan se, että pystymme laskuttamaan jäseniä toteutuneen toiminnan ja seuran kulujen mukaisesti. 2003 ja sitä myöhemmin syntyneiden joukkueiden laskutus alkaa ensi viikolla. Aikuisjoukkueiden ja Lapsi-vanhempi kerhon laskutus alkaa vasta, kun toiminta pääsee jatkumaan.
 

Aurinkoista tammikuuta kaikille!
 

--
Ystävällisin terveisin
ToPoLan toimisto