16.8.2022 17:50
ToPoLa

Tärkeää tietoa ToPoLan kausimaksulaskutuksesta

Moikka topolalainen,


tässä viestissä saat tärkeää tietoa ToPoLan kausimaksulaskutuksesta. Luethan viestin huolella läpi ja laitat tarvittessa viestiä allekirjoittaneelle, jos jää jotakin epäselvää.


Syyskauden kausimaksu 2022


Saat tällä viikolla tietoosi kauden 2022-2023 vakiovuorot. Jos vakiovuorot eivät jostain syystä sovi aikatauluusi etkä osallistu toimintaan syyskaudella 2022, niin täytäthän lopettamisilmoituksen nettisivuillamme viimeistään su 21.8. Lomakkeeseen: Lopettaminen | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .

Syyskauden kausimaksu 2022 laskutetaan 22.8. alkaen.


Yhteystietojen päivitys MyClubiin


Jotta laskujen lähetys ja vastaanotto sujuvat ongelmitta, teethän seuraavat toimenpiteet:

  • Tarkista yhteystiedot: Paina MyClubin valikossa omaa nimeäsi ja “Omat tiedot”. Tarkista ainakin pakolliset yhteystiedot, eli nimi, syntymäaika, sähköposti, puhelinnumero ja postiosoite sekä kuvauslupa.


  • Tarkista viestiasetukset: Paina MyClubin valikossa omaa nimeäsi ja “Omat tiedot”, sitten valitse “Asetukset”. Tarkista, että laskut ja yhteisön viestit tulevat oikeaan sähköpostiosoitteeseen.


  • Tarkista roskapostiasetukset: Tarkista omasta sähköpostistasi, että toimisto@topola.fi sähköpostin lähettämät viestit eivät mene roskapostiin. Laskut ja yhteisön viestit lähetetään tästä sähköpostiosoitteesta.



Maksuajan lisääminen, maksumuistutukset ja perintä


Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry on ottanut käyttöön 1.8.2022 Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelun. Muutos koskee kaikkia 1.8. alkaen myClubin kautta laskutettavia maksuja.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontajärjestelmään. Visma Finance Solutions Oy hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta. 

Mikäli haluat lisää maksuaikaa seuran laskuille, ole yhteydessä ToPoLan toimistoon (toimisto@topola.fi) ennen laskun erääntymistä.  

Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla). 

Huomioi 1.8. jälkeen tulevissa laskuissa muuttunut tilinumero. On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.



Kaiken tärkeän tiedon kausimaksuista löydät nettisivuiltamme: Kausimaksut | Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa ry .



Ystävällisin terveisin

Anni Saisto/Hallintokoordinaattori ToPoLa

anni.saisto@topola.fi