4.9.2018 22:22
EI KÄYTÖSSÄ Tytöt 2011

Vanhempainillan muistio

MUISTIO 3.9.2018 klo 18-19
TOPOLA 2010/2011 Tytöt, vanhempien kokous
Paikka: Myllykallion koulu
Paikalla valmentajat Siiri ja Napu sekä lasten vanhempia.

Asialistalla:
- Treeneistä
- Sarja- ja harkkapelit kaudella 2018-2019
- Turnaukset
- Treeni- ja peliasut
- Vastuut
- Maksut
- Muita asioita

VALMENTAJAT, JOJO, RAHASTONHOITAJA
Valmentajat Siiri ja Napu jatkavat joukkeen kanssa. Syyskuussa aloittaa uusi apuvalmentaja: Savanna Goodwin.
Jojo: Minna Laurila
Rahastonhoitaja: Outi Aho. Outi valtuutettiin avaamaan joukkueelle tili turnausmaksuja & joukkuetta koskevia maksuja varten.

TREENIT:
2010/2011 ovat yhteinen joukkue myös tulevalla kaudella. Treenit: ma, to, la
Yleisesti treeneistä: Lapset tarvitsevat kengät, shortsit, pallo numero 5, hiukset kiinni, ei koruja, korvikset pitää teipata, juomapullo. Harjoitellaan perustaitoja ja pidetään treenit hauskana. On tärkeää ilmoittautua treeneihin myclubin kautta, jotta valmentajat osaavat suunnitella treenit oikean osallistujamäärän mukaan. Valmentajat toivoivat myös, että vanhemmat eivät jää katsomaan treenejä, vaan ottavat omaa aikaa ja jättävät treenien ohjaamisen valmentajille. Näin tytöt keskittyvät paremmin.

Topola-tuotteita voi tilata MyClubin Topola-shopista. Shopiin toivottiin tuotteita myös lapsille, ja Topola-palloja. Siiri tarkistaa, että onko palloja tulossa.

PELIT:
Joukkue on ilmoitettu kahteen sarjaan: 2010 tytöt 3. divariin sekä Supermikroihin. Molemmat sarjat pelataan turnausmuotoisena (lisätietoja pian).

Jos lapsi haluaa vaan käydä treeneissä, se on toki ok, mutta valmentajat suosittelevat, että peleihin tullaan kannustamaan. Peleissä hyvä fiilis!
Turnaukset (sarjan ulkopuolelta): sovittiin, että osallistutaan ainoastaan pääkaupunkiseudulla järjestettäviin turnauksiin esim. Ricoh ja/tai Lepy. Mirka (Fridan äiti) lupasi olla apuna turnausjärjestelyissä.
Peleihin tarvitaan vanhemmilta apua pöytäkirjan pitoon ja kellottamiseen. Napu lupasi opettaa.
Tallink-turnauksessa Tiksiltä tuli toive harkkapelistä. Palataan tähän.

PELIASUT:
Peli- ja treeniasut. Toive oli molemmille. Minna (jojo) selvittää miten asujen osalta tulee toimia seuran puolesta. Peliasuihin haetaan sponsoreita ja sitä varten tarvitaan joku pohja sekä tietoa, miten yrityksiä laskutetaan. Ilkka (Majn isä) lupasi olla apuna tässä asiassa.

LISENSSI JA VAKUUTUKSET:
Lisenssi on koripallon kilpailulupa ja se vaaditaan jokaiselta pelaajalta, joka osallistuu Suomen Koripalloliiton ja sen alueiden järjestämiin sarjapeleihin. Lisätietoja ja ohjeet lisenssin hankkimiseen täältä: https://www.topola.fi/lisenssi-ja-vakuutus/ - varmistathan myös, että tytöllä on vakuutus, joka korvaa koripallossa sattuneet vahingot. Vakuutuksen voi myös ostaa sivujen kautta.

MYCLUB
Muistakaa käydä kirjautumassa myclubiin ja täyttäkää tytön (pelaajan) nimitiedot sekä syntymäaika (vaaditaan turnauksiin vakuutuksen takia) sekä huoltajan/huoltajien tiedot. Hyväksykää myös tiedot, mitä näytetään muille.
Topolan kausimaksujen laskut tulevat myclubiin.

RAHANKERUU:
Buffet on hyvä tapa kerätä joukuueelle rahaa. Buffeting järjestämisen osalta sovittiin, että palataan tähän, kun peliaikataulu on selvillä. Ehdotettiin, että esim. kaksi perhettä kerrallaan voisi ottaa vastuun buffetista.

Lisäksi päätettiin lopuksi, että kerätään joukkuemaksu: 50€ / tyttö. Huom. Joukkuemaksu koskee joukkuetta, eikä sitä tule sekoittaa kausimaksuihin.